LEVERINGSPROBLEMEN VELUX

De vraag naar VELUX dakramen is op dit moment zo groot, dat VELUX Nederland heeft besloten een bestelstop in te lassen voor de GGU & GPU dakramen. Door te kort aan grondstoffen zijn er leveringsproblemen ontstaan. Voor actuele voorraad kunt u contact opnemen met Peter van Hurck via 
0228-561122 of peter@bakkerdehouthandel.nl 


Glaselementen voor nieuwe generatie dakramen

Glaselementen voor nieuwe generatie dakramen   
Lees meer...

Beschikbaarheid: Op voorraad

 


Energiebalans : De standaardbeglazing wordt gekenmerkt door de uitstekende balans tussen isolerende eigenschappen (U-waarde) en toetreding van zonnewarmte (g-waarde).

Veiligheidsbeglazing : De veiligheidsbeglazing is voorzien van een gelaagde binnenruit die ervoor zorgt dat scherven bij elkaar worden gehouden wanneer het glas breekt. Dit wordt altijd geadviseerd voor slaapkamers of kinderkamers.

Warmtewerende beglazing : Beglazing met zonwerende eigenschappen. Voorzien van easy-tocleancoating. Let op, de beglazing zelf is niet regencontactgeluiddempend.
Triple beglazing : Triple beglazing is specifiek geschikt voor passief huis constructies waar extra hoge isolatiewaarden vereist zijn. De buitenruit is tevens voorzien van anti-dauw coating.

Diffuusglas : Het diffuusglas (ook wel mat- of melkglas genoemd) is uitermate geschikt voor badkamers en andere ruimtes waar privacy is gewenst. Het matglas met gelaagde binnenruit brengt voldoende daglicht binnen, maar voorkomt ongewenste inkijk.

* Verplichte velden

 
Productbeschrijving

Naar boven