VELUX ACTIVE Smart Home Startpakket KIX S20003

€ 554,00
SKU
KIX S20003
+ -

VELUX ACTIVE Smart Home Startpakket KIX S20003

Maak van uw handmatig bediende VELUX tuimelvenster een op afstand bediend VELUX INTEGRA® tuimelvenster op zonne-energie! Het VELUX Active startpakket en ombouwset upgrade uw handmatig bediende VELUX tuimelvenster naar een op afstand bediend VELUX INTEGRA® tuimelvenster op zonne-energie. Met VELUX ACTIVE kunt u uw VELUX INTEGRA® producten vanuit iedere kamer bedienen en het klimaat in uw woning optimaal houden. De sensoren van het VELUX ACTIVE systeem meten continu de temperatuur, vochtigheid en CO2-niveaus en bedienen op basis daarvan uw VELUX INTEGRA® producten.

Geschikt voor VELUX tuimelvensters (GGL & GGU) geproduceerd tussen mei 2000 en januari 2014.

  • Van handbediend VELUX tuimelvenster naar op afstand bediend VELUX INTEGRA® dakraam in een handomdraai. Verhoog het comfort en verbeter het binnenklimaat in uw woning.
  • Eenvoudige montage: u kunt de ombouwset op zonne-energie en het VELUX ACTIVE startpakket zonder hulp van een professional monteren in uw woning.
  • Sensor gestuurde klimaatbeheersing: slimme sensoren meten de temperatuur, vochtigheid en het CO2-niveau in de ruimte en zorgen ervoor dat het binnenklimaat optimaal blijft.
Kenmerken
EAN code 5702328559448
Copyright © 2021 Dakraam-kopen.nl